Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Cirque de l’OPG!

Afbeelding bij OPG Groep

OPG – 31 maart 2007

Het was een stralende dag in maart. De dag stond in het teken van Circus, Cirque de l’OPG!

Voorafgaande aan het evenement kon iedereen zich inschrijven om als artiest op te treden tijdens het Cirque de l ‘OPG. De 25 medewerkers die zich hadden opgegeven als talent, werden gedurende 3 avonden getraind om een spectaculaire show neer te zetten.

Zaterdag 31 maart 2007, het Cirque de l’OPG gaat van start. De gasten worden bij de entree van het circuscomplex hartelijk welkom geheten door een gezellige ganzefanfare. Eenmaal binnen werden alle gasten willekeurig in 2 groepen verdeeld door middel van een blauw of geel kaartje, dit kaartje was bepalend voor het dagprogramma.

De aftrap werd verzorgd door de bestuursvoorzitter, daarna werd het woord door Jan Rauh, de spreekstalmeester overgenomen. Met een flinke dosis humor praatte hij de hele dag aan elkaar.

De “blauwe kaartjes” mochten direct doorlopen naar de circusvoorstelling en de “gele kaartjes” kregen diverse circusworkshops. Hilariteit alom!

De circusvoorstelling werd deels door de eigen talenten van OPG gehouden en deels door het originele circus.

Van werken krijg je honger, een uitgebreid landenbuffetten stond klaar om de honger te stillen. Natuurlijk werd er gedanst, de band Whole 9 Yards speelde populaire dansmuziek. De avond werd afgesloten met een zeer bijzondere illusieshow van niemand minder dan Christiaan Farla!