Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Opening TRIADA Ė 11, 18 en 27 januari 2007

Triada woondiensten te Heerde opende op originele wijze haar nieuwe pand in januari 2007. Er werden 3 evenementen in het leven geroepen om deze feestelijke gebeurtenis te vieren. Tijdens het personeelsfeest werd een spetterende lasershow getoond, die het ďwij-gevoelĒ versterkte.

De officiŽle opening voor genodigden werd verzorgd door gedeputeerde Harry Keereweer. Met een druk op de knop werd de officiŽle opening weergegeven in een spectaculaire lasershow, die de volledige locatie deed oplichten. Tijdens de VIP-avond speelde het Dames Danzi Kamerorkest, terwijl de gasten konden genieten van een keur aan gerechten.

De opendag, voor alle bewoners uit Heerde en omstreken, stond in het teken van de winter. Met een sneeuwmachine werd de parkeerplaats een sneeuwparadijs. Er stonden diverse eetkraampjes opgesteld, maar ook een ijsklimwand, een echte sledebaan en een iglospringkussen vulde de parkeerplaats. De Anywhere Jazzband zorgde voor een vrolijke noot, terwijl de kinderen geschminkt konden worden of een ballonfiguur van een zeer bijzondere ballonartiest konden krijgen.