Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

The United Colours van Timing!

Afbeelding bij Timing

Zaterdagavond 21 januari 2007 waren nagenoeg alle Timers en diens partners te vinden in The Open in Tiel, voor een spettenrende New Years Party. Deze avond stond alles in het teken van The United Colours van Timing!

De Timers en diens partners werden ontvangen met een kleurrijke cocktail. Vervolgens werden zij verrast met een spectaculaire openingsshow: een kleurrijke lasershow in combinatie met een heuse goudkleurige engel. Deze engel, die vanuit de lucht neerdaalde in de laserstralen, heette alle gasten welkom. En in plaats van zijn gebruikelijke pijl en boog had hij een saxofoon bij zich.

Er was voor elk wat wils. In de hoofdzaal draaide Ben Liebrand de Timing Top 100. Violiste Rachel Grace improviseerde mee op de muziek die Ben draaide. Berget Lewis (van de Coca Cola reclame) zong de sterren van de hemel en deze swingende avond werd afgesloten met een geweldig optreden verzorgd door Killer Queen.

Er was ook tijd voor loungen en relaxen. De feestgangers konden zich laten verwennen met een Glitter & Glamour Metamorfose, zij konden hun nagels laten verfraaien bij de Nailart, op droomvlucht gaan bij de Dream Machine, een extra dosis zuursof bij de Oxygenbar opdoen en zich heerlijk ontspannen op de Stoelmassage. Ook konden zij zich laten voorlichten door niemand minder dan Dyanne Beekman.

In een andere ruimte wisselden de Salsa en Tango workshops zich af en konden de Timers en diens partners zich gaan verdiepen in deze prachtige dansen. Om in deze stijl te blijven stond in deze zone eveneens een speciale Corona & Tequila bar.

Return to sender een heuse Elvis Presley look-a-like en een heuse Tina Turner look-a-like stonden ook op het programma. Met als klap op de vuurpijl een optreden van de enige en echte Boney M!! En buiten stond een flight simulator, waarin de gasten zich waanden in een vliegtuig tijdens een indrukwekkende vlucht.

In elke ruimte konden de gasten genieten van overheerlijk eten, speciaal aangepast aan het thema van die zone. Bovendien was er in de hoofdzaal een prachtige cocktailbar, waar ervaren cocktailshakers de heerlijkste cocktails mixten.