Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

40 jaar Zeeman groots gevierd in Ahoy

Afbeelding bij Zeeman textielSupers

Eťn keer in de vijf jaar organiseert Zeeman een groot bedrijfsfeest voor haar medewerkers. Werknemers wisten dan ook dat het feest er weer aan zat te komen. We hebben ze daarom al maanden van te voren geteased en beetje bij beetje het programma onthuld.

Belle Perez in Ahoy

De heer Zeeman zelf begroette zijn collega's die uit heel Nederland maar ook uit andere Europese landen naar Ahoy waren gekomen. Na de officiŽle opening bleef de grote Ahoy-hal de plek voor zang en dans met DJ's, maar ook artiesten als Belle Perez traden op.

Aparte locaties

In hal 1 van Ahoy creŽerden hoge gordijnen verschillende kleurenzones met 'aparte locaties'. Voor ieder wat wils. Zo stond er een spectaculaire kermisattractie, was er de 'stille disco', karaoke, een magneetklimwand en heel veel ander vermaak. Ondertussen konden alle gasten zich te goed doen aan diverse buffetten en exclusieve verse catering van cateraar FoodLab (net als East Side eigendom van Theo Lens). Goed om te zien was dat ook het Halal-buffet erg in trek was.

Marco Borsato

Als grote afsluiter van de vermakelijke dag stroomde de grote Ahoy-zaal vol met 8.000 mensen voor een mini-concert van Marco Borsato. Een geslaagd evenement voor een diversiteit aan mensen, waar het ook erg leuk was om te zien hoe directie en management opgenomen werden in de mensenmassa.