Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

A Sparkling Night in Amsterdam

Afbeelding bij ABN AMRO (C)

ABN AMRO (C) heeft prima resultaten geboekt. De organisatie wil zich nu graag onderscheidend profileren naar relaties en partners middels een stijlvol relatie-event.

Niet eerder heeft ABN AMRO een dergelijk evenement georganiseerd. Gelijkwaardige partijen in de markt, maar ook andere Europese filialen, organiseren wel dergelijke bijeenkomsten. Tijd dus voor ABN AMRO om het netwerk van relaties uit te nodigen voor een ontspannen avond in The Amsterdam Convention Factory.

Het evenement kreeg als thema mee “A Sparkling Night in Amsterdam” en leunde op 4 pijlers:
♣ De locatie en de uitnodiging zijn inspirerend.
♣ De start van de avond is verrassend.
♣ Het programma veelzijdig en onderhoudend.
♣ De catering hip en zinnenprikkelend.

De ontvangst was direct anders dan anders. Niet passief rondkijken met een glas champagne, maar gezellig langs bij één van de luxury workshops: Sushi maken, Salsa dansen, Wijn en Sigarenproeverij of styling advies van de zeer bekende imago styliste Dyanne Beekman.
De gehele ambiance was zeer stijlvol en trendy gemeubileerd en uitgelicht.

De genodigden waren haast niet te verleiden om naar de hoofdzaal te gaan, maar na een welkomstwoord van de directie was het genieten van de Exclusive Strings, vier charmante violistes die een schitterende crossover lieten horen tussen klassiek en pop, direct gevolgd door Edwin Evers met zijn band Evers Slaat Door. Wat een strakke band, de vonken spatten er werkelijk vanaf.

Tegen 22.00 uur was de ledverlichte dansvloer continue vol met swingende genodigden die nog verder uit hun dak konden gaan bij het fantastische optreden van Hot Black Stuff.

Eyecatcher in deze hoofdzaal was absoluut de geweldige Bols Bar, waar men van de Fabulous Shaker Boys alle cocktails van de wereld kon proeven.
En natuurlijk was het non-stop genieten van de culinaire hoogstandjes van Foodlab, die uitermate vriendelijk werden uitgeserveerd door schitterende serveersters (modellen)

Om 23.00 uur nam DJ Ben Liebrand het heft in handen en kon er nog tot in de late uurtjes worden gedanst.

Toen het tijd werd voor de genodigden om naar huis te gaan, werd hun eigen auto voorgereden door een keurige student. Deze student bracht iedereen van Leeuwarden tot Maastricht naar huis. Wat een service!

ABN AMRO kijkt terug op een zeer geslaagd evenement waarbij het beste compliment was “organiseren jullie volgend jaar weer zo’n geweldig feest?”.
Zelfs voor de meest doorgewinterde evenementen-ganger was het evenement verrassend en smaakmakend.