Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Car rally met 4 stopovers ondersteund met doe-activiteiten

Afbeelding bij Mercedes  Benz

Wie de kar wil gaan trekken, moet wel weten met wat voor een kar men te maken heeft. Op deze bijzonder mooie najaarsdag zijn ruim dertig relaties van Mercedes-Benz bij elkaar in de auto gestapt om tijdens een speciaal voor hen uitgestippelde car rally eens nader kennis te maken met de spiksplinternieuwe Mercedes modellen. Onder een luid trompetgeschal zijn de motoren gestart en zijn de vijf teams, begeleid door drie ludieke lakeien, vroeg in de ochtend vertrokken vanuit Utrecht naar Nunspeet alwaar zij er gelijk aan moesten geloven en de handen uit de mouwen moesten steken. In de kleiduiven schietsimulator ging het er nog fanatieker aan toe dan op de 12 meter hoge vertical bike waar de teams streden voor de ‘best of’ scores. Na een ruige rit over de Veluwe was het tijd voor een koninklijk lunch op Huis de Voorst.

Hier werden de smaakpapillen zeer op de proef gesteld tijdens de workshop taartbakken. Nu de heren en dames al gesnoept hadden van het majestueuze gevoel kon een helikoptervlucht boven de water- en bosrijke omgeving van Strand Nulde niet ontbreken.
In de vallende duisternis werd de laatste dappere strijd gestreden op de prachtige binnenplaats van Kasteel Doorwerth. Als koene ridders exerceerden de deelnemers bewapend met speer en schild over de kinderkopjes richting het zwijn aan het spit. Onder het genot van een barbecue en een drankje werden de teams toegezongen door de lakeien en ontvingen zij allen een welverdiende beker.