Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Presentatie van de autumn/ winter collection 2006

Afbeelding bij H&M

Hoe H&M spectaculair onder de aandacht te brengen? Van Zandbeek Communications in samenwerking met East Side Productions bouwde op de Markt in Maastricht een groot podium op 2 meter hoogte met transparante overkapping en twee catwalks van 35 meter per stuk. Het decor achter het podium was het prachtige stadhuis van Maastricht. Op zaterdag en zondag werd het publiek opgewarmd door Birgit Schuurman, die vanachter haar DJ meubel de sfeer op de Markt er al goed in bracht voor aanvang van de modeshow.

Op speciaal samengestelde muziek ging de modeshow van start. 24 modellen en 10 kinderen showden gedurende 35 minuten de collectie van de autumn/winter 2006.
Als klap op de vuurpijl had H&M speciaal voor het publiek nog een verrassing. De band Evers Slaat door zorgde voor een spetterende afsluiting op de Markt. Alsof het nog niet genoeg was zong ook Birgit Schuurman met de band twee prachtige nummers. De positieve, middagvullende shows met de laatste trends van H&M werden gekoppeld aan speciale aanbiedingen in de nieuwe vestiging Maastricht van het Zweedse modeconcern.