Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Athlon Holding “Love Parade at Berlin”

Afbeelding bij Athlon Holding

Het Kempinski Adlon hotel in Berlijn is één van de meest exquise hotels van Europa, rijk aan historie. Dit hotel is bovendien een begrip: de hotelkamers zijn stijlvol, groot met een intieme sfeer. Voor de directeur was het Adlon Hotel de grootste wens en reden om naar Berlijn te gaan. Hier nam hij afscheid van zijn internationale directie en managementteam leden. Naast de vergaderingen stonden er verrassende onderdelen op het programma. Met Velotaxi’s (fietstaxi’s) door de stad cruisen, een pittige Trabantrally onder begeleiding van acteurs langs Check Point Charlie, lunchen boven in het beroemde Reichstag gebouw, in het exclusieve Kaefer restaurant, het hoogtepunt van de middag was vliegen in een echte Raisin Bomber, door de strakblauwe lucht was het uitzicht over Berlijn adembenemend, net als de vliegtocht. De middag stond in het teken van 1940-1945. Diegenen die niet wensten te vliegen gingen naar het indrukwekkende geallieerden museum.

De dagen vlogen om. Het “love Parade” afscheidsdiner vond plaats op het dakterras van E-werk, een trendy plaats met een waanzinnig mooi uitzicht over Berlijn. De eigenaar van dit gebouw heeft aan de wieg gestaan van de ‘love parade’. Dus het thema voor de avond was gezet. Trendy candygirls ontvingen de heren met fluor-items, de geschiedenis van de Loveparade werd door de grondlegger zelf verteld. Tijdens de spoom werden de gasten verrast door een percussiespektakel, op het hoogtepunt van het ritme werd er een gedecoreerde ‘love’ vrachtwagen binnengereden, waarop fraaie Love parade dansers en danseressen een spektakel show in stijl brachten. De avond werd beëindigd met een verrassingsfilm voor de vertrekkende directieleden en met een gevoelig optreden van de Amerikaanse zangeres Coco Fletcher, een fraaie belevenis om te zien en om naar te luisteren. Na dit geslaagde diner werden de gasten naar één van de mooiste clubs van Berlijn gebracht om het Love parade gevoel nog aan den levende lijve te ondervinden.

Berlijn is ook prachtig vanaf het water, met een trendy loungeboot werden de gasten voorzien van een lunch om vervolgens na een prachtige vaart naar het vliegveld terug te keren. Athlon goes Adlon Berlin was een groot succes.