Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

The Future is Bright!

Afbeelding bij Merck Sharp & Dohme (3)

The Future is Bright! Voor een ‘Bright future’ zijn ‘Bright people’ nodig. Het uitnodigingstraject bestond dan ook uit een talenten/IQ testing enkele weken voorafgaand aan deze bijeenkomst. Om te weten welk talent je had, werd er per e-mail een test afgenomen, iedere week werden 10 vragen gesteld en de scores bijgehouden. Twee dagen voor de bijeenkomst kreeg men bij de laatste testing de kleur te horen die bij deze vaardigheid/talent past. Op de aankomstdag zelf werden de 220 personen in 7 kleuren van de regenboog verdeeld. In de zaal waren de witte stoelen voorzien van kleurlicht en sjaals..
Tijdens een theatrale opening waarbij men een storm, de regenboog en de zon aan den levende lijve ondervond werden de kleuren en de talenten die daar bij horen uitgelegd.
Iedereen was verrast over het aanwezige talent van zichzelf, maar ook van de collegae kleuren..De boodschap is wanneer er moeilijkheden zijn, je weerstand ondervindt (er storm dreigt), je visie hebt voor de toekomst (de zon gaat schijnen), dan komen je kracht en talent echt tot uiting (komt de regenboog tevoorschijn)..

Illusionist George Parker heeft als afsluiting iedereen in een kleurrijke regenboog aan elkaar verbonden,dit werd geďntroduceerd door een magisch moment. De ruimten voor de spetterende feestavond waren in zones verdeeld, The Bright Zone, The Multicolour Zone en de Brainzone.. Het avondprogramma werd met medewerking van eigen mensen ingevuld, de DJ, verschillende zang optredens en cabaret.
De 3 dagen werden spectaculair afgesloten door Illusionist Christian Farla, zijn optreden eindigde met een illusie waarbij tegelijkertijd de regenboog banieren naar beneden vielen met de teksten..Bright Vision, Bright People, Bright Minds, The Future is Bright…
Zo was de regenboog boodschap weer rond…