Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Athlon: nieuwjaarsreceptie en Top 200 feest

Athlon een internationale aanbieder van operationele autoleasing en autoschadeherstel. Athlon is een beursgenoteerde, internationale groep van ondernemingen, actief in zes landen. De organisatie klopte bij East Side Productions aan voor de creatieve en professionele invulling van twee bijeenkomsten op niveau.

Indische stijl
Eerste opdracht betrof de nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 14 januari 2006 met 65 nationale en internationale gasten op bestuurs- en directieniveau. Zij werden stijlvol ontvangen in Hotel Des Indes te Den Haag en vervolgens verblijdt met een thematische avond over het Oude IndiŽ in de nabijgelegen Pulchri studio aan het Lange Voorhout. De Indische avond werd opgeluisterd met Indonesisch eten en entertainment, waaronder een akoestisch optreden van Julia Loko.

TOP 200-bijeenkomst
In de voormalige Cruise Terminal van de Holland Amerika Lijn werd het volgende evenement voor Athlon gepland: de Top 200. Nationale en internationale partners van Athlon verzamelden zich hier voor de jaarverslagvergadering. East Side Productions zorgde voor de totale organisatie van het evenement, waaronder een bedrijfsfilm, de Athlon history movie en een virtual hostess die het avondprogramma presenteerde. Speciale aandacht werd besteed aan de positie van het bedrijf binnen Europa. Aansluitend aan de vergadering was er een compleet verzorgd sitting diner met optredens van diverse artiesten waaronder Eurostars en Killer Queen.