Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Shell-feest voor 2.000 gasten

In het nieuwe hoofdkantoor van Shell Exploration & Production in Rijswijk werd in januari 2006 de start van het nieuwe jaar spetterend gevierd. Shell bedankte de medewerkers voor de getoonde inzet en geleverde prestaties. East Side Productions realiseerde daarvoor het kleurrijk bruisend evenement. In zekere zin een afspiegeling van de Shell-medewerkers uit alle windstreken.

ColourZones
Het hoofdkantoor had voor het feest een ware metamorfose ondergaan. Er waren vijf Colour Zones gerealiseerd met elk een eigen sfeer. Vanuit de loopruimte (Green Zone) konden de gasten over naar de vier feestruimtes: de Blue Zone, Yellow Zone, Red Zone en Orange Zone. Elke zaal was voorzien van een complete keuken waar de koks ‘live’ stonden te koken. Er waren voor de gasten meerdere doe-activiteiten opgesteld en in de hoofdzaal (Yellow Zone) was een doorlopend programma met diverse artiesten, waaronder een lasershow, Gospel Boulevard, een grote Big Band en als spetterend slot een optreden van Hot Black Stuff. De avond werd geopend door een persoonlijke speech van de president directeur van Shell die voor deze gelegenheid was ingevlogen vanuit het buitenland.
VCA-normen
Opdrachtgever Shell toonde zich zeer tevreden met het succes van het feest en expliciet met het feit dat East Side Productions zich geheel volgens de geldende strenge veiligheidsnormen van Shell, zoals VCA, uitermate correct had gedragen bij de opbouw en uitvoering. Als teken van dank mocht East Side Productions een prachtige fossiel in ontvangst nemen.