Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Time for a change @ Merck Sharp & Dohme

Afbeelding bij Merck Sharp & Dohme (1)

Hoe motiveer je 220 medewerkers van een farmaceutisch bedrijf? Hoe stimuleer je ze tot verandering en een nieuwe mind set? Hoe maak je duidelijk dat hun flexibele inzet en talenten nodig zijn om verandering te realiseren? Voor farmaceut Merck Sharp & Dohme bedacht East Side Productions een prikkelende bijeenkomst waar dansen in vrijheid centraal stond. Ofwel: in beweging komen. Het dak vloog er bijna af tijdens de bijeenkomsten op 8, 9 en 10 maart met als onderliggend corporate thema ‘Time for a Change’.

Twaalf koppels van het bedrijf werden vooraf getraind door professionele dansers uit de danswereld. In showkas de Arendshoeve in Aalsmeer traden deze koppels op als een soort Dancing with the Stars tijdens een aanstekelijke Dance contest. Aangespoord door het optreden, de sfeer en een geweldig muzikaal programma, dansten de medewerkers al snel de verandering tegemoet, dwars door eventuele barrières van weerstand en onvermogen. En wie even moest bijkomen, genoot van de culinaire verrassingen van Coolbrand-cateraar Foodlab.

Merck Sharp & Dohme is onderdeel van Merck & Co en een van de grootste bedrijven ter wereld voor de ontwikkeling van nieuwe innovatieve geneesmiddelen.