Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

Sebastian lanceert Evokativ

Om de nieuwe haarproductlijn Evokativ te lanceren onder 1500 relaties in Nederland, wilde het internationale topmerk Sebastian Professional een onuitwisbare indruk achterlaten. Met ruim 60 modellen op de bewegende catwalks, inclusief een audiovisuele show op beeldschermen van 50 meter lengte, ondersteund door hippe muziek, optredens en live-camera-registraties werd Studio 21 in Hilversum door East Side Productions een avond lang omgetoverd tot ‘the place to be.’

De doelgroep bestond uit kappers en visagisten, prospects, pers, BN´ers en externe relaties uit zowel Nederland als België. East Side Productions haalde alles uit de kast voor dit visueel ingesteld publiek van 1.500 aanwezigen. East Side Productions reisde naar Los Angeles voor creatief overleg met het centrale communicatiebureau, schreef samen met de artistic director van Sebastian een script en verzorgde een programma dat als show op Fashion TV niet zou misstaan.

Tijdens de drukbezochte avond gaven veertien computergestuurde videoprojectoren stilstaand en bewegend beeld op de projectieschermen met een totale breedte van 50 meter. De geavanceerde licht- en geluidsvoorzieningen met bewegend licht, lasers en surround geluid, een hydraulisch podium met draaischijven en een podiumbreed regengordijn werden betrokken bij de lancering van de nieuwe haarverzorgingsproducten. Een perfecte show die werd gevolgd door een swingende Evokativ afterpary met culinary food van Foodlab, waar iedereen toch stiekem keek of je haar wel goed zat.