Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

iShares-VIP-Paviljoen tijdens Amstel Gold Race

Afbeelding bij Barclays

Barclays Global Investors (BGI) fêteerde met plezier op 15 en 16 april ruim 100 binnen- en buitenlandse gasten met hun kinderen op een relatieweekend voor hun dochtermaatschappij iShares. Het evenement vond plaats in Maastricht en in Valkenburg. In hotel Beaumont werden alle gasten van een comfortabele, luxe kamer voorzien en werd een sfeervolle welkomstreceptie gehouden. Tijdens de Amstel Gold Race werden de gasten ondergebracht in een VIP locatie langs de finish van de Amstel Gold Race. Compleet met exclusief entertainment, passende doe-activiteiten, smaakvolle inrichting en heerlijke life cooking. Hiervoor ontwikkelde East Side Productions het exclusieve iShares-VIP-Paviljoen. Een fenomenale locatie die de toon zette voor het evenement.
Met speciaal gereserveerde VIP plaatsen aan de finish van de Amstel Gold Race hebben alle gasten optimaal kunnen genieten van de wielrenners. In de tussenliggende momenten was de Amstel Gold Race, in het paviljoen, voor alle gasten te volgen via plasmaschermen waardoor iedereen goed zicht had op het verloop van de wedstrijd.

Ook de kinderen werden deze dag niet vergeten. Speciaal voor hen heeft East Side Productions gezorgd voor een onvergetelijke dag. De gehele dag hebben zij kunnen genieten van alle aanwezige attracties, artiesten en doe-activiteiten.