Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

DaimlerChrysler en de Mercedes E-klasse

Afbeelding bij DaimlerChrysler

Met een geprojecteerde driedimensionale film, ondersteund door een spectaculaire lasershow over de nieuwste versie van de Mercedes E-klasse werden ruim 400 Mercedes-dealers overtuigd van de innovaties aan deze luxe klasse-auto. Met een voice over werden de nieuwe kwaliteiten van de E-klasse toegelicht, terwijl op de beeldschermen de auto in actie te zien was. Plaats van handelen: het hoofdkantoor van DaimlerChrysler in Nieuwegein. Concept en realisatie: East Side Productions.

Opdrachtgever DaimlerChrysler Nederland, divisie Mercedes Car Group wilde op 26 april graag een opvallend andere benadering van de bijeenkomst dan traditioneel. De speciaal voor Mercedes geproduceerde 3D-film met lasershow was dan ook een spraakmakend onderdeel van het concept voor dit introductie- en motivatie-evenement. 400 Gasten stonden met een speciale bril te kijken en konden de nieuwe techniek van de E-klasse adembenemend in drie dimensies aanschouwen.

Natuurlijk was culinair bedrijf Foodlab uitgenodigd om live te koken voor de aanwezige Mercedes-dealers. De all night food experience en de uitstekende gastvrije bediening bleken in hoge mate bij te dragen aan de sfeervolle en enthousiaste ambiance. Op het avondvullende programma, geheel verzorgd door East Side Productions, stonden uiteraard diverse optredens van artiesten en een after-drink. Zowel de opdrachtgever als de dealers bleken bijzonder gecharmeerd van de innovatieve aanpak van East Side Productions.