Eastside

Renderklippenpad 1
8181 NX Heerde
Tel: 0578 - 693 538
Fax: 0578 -691 628
www.eastside.nl

40 jaar Zeeman groots gevierd in Ahoy

Organisatiebureau East Side Productions zette op Hemelvaartsdag een geslaagd jubileumevenement neer voor Zeeman. Ruim 8000 medewerkers van de kledinggigant genoten zichtbaar van het feest.

Lees meer >>

5 -Jarig Jubileum Capital ID

Op vrijdag 27 april 2007 vierde Capital ID haar vijfjarig jubileumfeest.

Lees meer >>

The United Colours van Timing!

Zaterdagavond 21 januari 2007 waren nagenoeg alle Timers en dienst partners te vinden in The Open in Tiel, voor een spettenrende New Years Party.

Lees meer >>

Opening TRIADA – 11, 18 en 27 januari 2007

Triada woondiensten te Heerde opende op originele wijze haar nieuwe pand in januari 2007. Er werden 3 evenementen in het leven geroepen om deze feestelijke gebeurtenis te vieren.

Lees meer >>

‘Op stoom met Siemens’

‘Op stoom met Siemens’. Tijdens dit 3 daagse evenement presenteerde Siemens nieuwe inbouw keukenapparatuur aan de vakhandel.

Lees meer >>

50 - Jarig Jubileum

Zaterdag 21 april 2007 stond in het teken van het jubilerende Roto Smeets Etten-Leur.

Lees meer >>

Exact Awards met Christijan Albers

Christijan Albers reikt Partner van het Jaar Award uit aan It’s Us Group.

Lees meer >>

Cirque de l’OPG!

OPG – 31 maart 2007
Het was een stralende dag in maart. De dag stond in het teken van Circus, Cirque de l’OPG!

Lees meer >>

New Year's Party

Op zaterdag 13 januari 2007 heeft de top van Athlon Car Lease International genoten van een sitting dinner met exclusief entertainment.

Lees meer >>

Fashion Show

Woensdag 10 januari 2007 stond in het teken van de interne productpresentatie van de Fall / Winter Collection van het sportieve Amerikaanse modemerk Tommy Hilfiger.

Lees meer >>

A colourful X-MAS Party

Meer dan 1.000 personeelsleden van dochtermaatschappijen UPC en Chello Media waren te gast en hadden zich feestelijk uitgedost.

Lees meer >>

A Sparkling Night in Amsterdam

ABN AMRO (C) heeft prima resultaten geboekt. De organisatie wil zich nu graag onderscheidend profileren naar relaties en partners middels een stijlvol relatie-event.

Lees meer >>

Samen Uit, Samen Thuis

Twee avonden lang stond het Gelredome feestend in het teken van Connexxion 125 jaar.

Lees meer >>

Athlon Holding “Love Parade at Berlin”

Voor de directeur was het Adlon Hotel de grootste wens en reden om naar Berlijn te gaan. Hier nam hij afscheid van zijn internationale directie en managementteam leden.

Lees meer >>

Presentatie van de autumn/ winter collection 2006

Hoe H&M spectaculair onder de aandacht te brengen?

Lees meer >>

Opeens staat aan de IJssel een Eiffeltoren

Er zijn Zwollenaren die de ABN AMRO IJsseltoren te hoog vinden. Maar bij de officiële opening van de banktoren maakte Commissaris van de Koningin Geert Jansen het gistermiddag nog iets bonter.

Lees meer >>

Experian verwent haar Key Clients

Ook dit jaar heeft Experian haar Key Clients getrakteerd op een bijzonder uitje. Doelstellingen: de klanten bedanken en de samenwerking met deze klanten in de toekomst versterken.

Lees meer >>

Car rally met 4 stopovers ondersteund met doe-activiteiten

Wie de kar wil gaan trekken, moet wel weten met wat voor een kar men te maken heeft.

Lees meer >>

The Future is Bright!

The Future is Bright! Voor een ‘Bright future’ zijn ‘Bright people’ nodig. Het uitnodigingstraject bestond dan ook uit een talenten/IQ testing enkele weken voorafgaand aan deze bijeenkomst. Om te weten welk talent je had, werd er per e-mail een test afgenomen, iedere week werden 10 vragen gesteld en de scores bijgehouden.

Lees meer >>

Raak de juiste Toon

Zingen verbindt, wanneer u een goed nieuws boodschap wenst over te brengen naar uw medewerkers en/of relaties is de navolgende gospelworkshop een fantastisch middel.

Lees meer >>

Premičre DJS & JAZZ een succes

Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap, DJ Marcello, Johnny Rosenberg, Hans Dulfer en DJ Ronald Molendijk openden onlangs de premičre van DJS & JAZZ. Een avondvullend, luxe clubbingconcept in het hoofdstedelijke Cineac. East Side Productions bedacht het concept en produceerde de avond.

Lees meer >>

DaimlerChrysler en de Mercedes E-klasse

Met een geprojecteerde driedimensionale film, ondersteund door een spectaculaire lasershow over de nieuwste versie van de Mercedes E-klasse werden ruim 400 Mercedes-dealers overtuigd van de innovaties aan deze luxe klasse-auto. Met een voice over werden de nieuwe kwaliteiten van de E-klasse toegelicht, terwijl op de beeldschermen de auto in actie te zien was. Plaats van handelen: het hoofdkantoor van DaimlerChrysler in Nieuwegein. Concept en realisatie: East Side Productions.

Lees meer >>

iShares-VIP-Paviljoen tijdens Amstel Gold Race

Barclays Global Investors (BGI) fęteerde met plezier op 15 en 16 april ruim 100 binnen- en buitenlandse gasten met hun kinderen op een relatieweekend voor hun dochtermaatschappij iShares. Het evenement vond plaats in Maastricht en in Valkenburg. In hotel Beaumont werden alle gasten van een comfortabele, luxe kamer voorzien en werd een sfeervolle welkomstreceptie gehouden. Tijdens de Amstel Gold Race werden de gasten ondergebracht in een VIP locatie langs de finish van de Amstel Gold Race. Compleet met exclusief entertainment, passende doe-activiteiten, smaakvolle inrichting en heerlijke life cooking. Hiervoor ontwikkelde East Side Productions het exclusieve iShares-VIP-Paviljoen. Een fenomenale locatie die de toon zette voor het evenement.

Lees meer >>

Eye catcher voor farmaceut Bristol Myers Squibb

Het wereldwijd opererende farmaceutische bedrijf Bristol Myers Squibb wilde een professionele, sympathieke en blijvende indruk maken bij haar Nederlandse doelgroepen op een congres, begin april, in de Martini Plaza te Groningen. East Side Productions werd geselecteerd voor de conceptuele beeldvorming, het ontwerp en de realisatie van de stand.

Lees meer >>

Athlon: nieuwjaarsreceptie en Top 200 feest

Athlon een internationale aanbieder van operationele autoleasing en autoschadeherstel. Athlon is een beursgenoteerde, internationale groep van ondernemingen, actief in zes landen. De organisatie klopte bij East Side Productions aan voor de creatieve en professionele invulling van twee bijeenkomsten op niveau.

Lees meer >>

Exact proudly presents…

Beursgenoteerde softwareleverancier Exact zet elk jaar haar resellers in het zonnetje. Tijdens een Award Dinner Gala krijgen de beste support partner, de snelst groeiende partner en de e-synergy partner van Exact een felbegeerde Award overhandigd. East Side Productions mocht de complete show, inclusief catering, voor 400 gasten verzorgen. Het werd een feest in Studio 21 in Hilversum, waar de Exact-partners nog steeds over napraten.

Lees meer >>

Sebastian lanceert Evokativ

Om de nieuwe haarproductlijn Evokativ te lanceren onder 1500 relaties in Nederland, wilde het internationale topmerk Sebastian Professional een onuitwisbare indruk achterlaten. Met ruim 60 modellen op de bewegende catwalks, inclusief een audiovisuele show op beeldschermen van 50 meter lengte, ondersteund door hippe muziek, optredens en live-camera-registraties werd Studio 21 in Hilversum door East Side Productions een avond lang omgetoverd tot ‘the place to be.’

Lees meer >>

Time for a change @ Merck Sharp & Dohme

Hoe motiveer je 220 medewerkers van een farmaceutisch bedrijf? Hoe stimuleer je ze tot verandering en een nieuwe mind set? Hoe maak je duidelijk dat hun flexibele inzet en talenten nodig zijn om verandering te realiseren? Voor farmaceut Merck Sharp & Dohme bedacht East Side Productions een prikkelende bijeenkomst waar dansen in vrijheid centraal stond. Ofwel: in beweging komen. Het dak vloog er bijna af tijdens de bijeenkomsten op 8, 9 en 10 maart met als onderliggend corporate thema ‘Time for a Change’.

Lees meer >>

Beurspresentatie O’Neill in Munchen

Een trouwe relatie van East Side Productions: het trendsettende sportmerk O’Neill. Begin dit jaar stond O’Neill op een internationale beurs in het New Munich Trade Fair Centre. East Side Productions realiseerde voor de vierde keer op een rij de totale stand. Ditmaal voor de boeiende introductie van het high tech audiospeeltje H3.

Lees meer >>

Shell-feest voor 2.000 gasten

In het nieuwe hoofdkantoor van Shell Exploration & Production in Rijswijk werd in januari 2006 de start van het nieuwe jaar spetterend gevierd. Shell bedankte de medewerkers voor de getoonde inzet en geleverde prestaties. East Side Productions realiseerde daarvoor het kleurrijk bruisend evenement. In zekere zin een afspiegeling van de Shell-medewerkers uit alle windstreken.

Lees meer >>