Terug

Alphons Uw Butler - Biografie

Alphons is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler.

Zonder vaste woon- of verblijfplaats zwerft Alphons al meer dan tien jaar door het land op zoek naar plaatsen, situaties en momenten waar hij van nut meent te kunnen zijn.

Nu Alphons Uw Butler boeken bij Eastside Bookings & Artists

Alphons Uw Butler ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert, domineert én intrigeert uw gasten. In de controlerende, coördinerende en organiserende functie die hij zich aanmeet (Alphons is beslist geen bedienende ober!) kan hij zeer direct reageren op alles wat om hem heen gebeurt en weet hij de gasten op een correcte, maar soms ook enigszins brutale manier terecht te wijzen. Niettemin blijft hij daarbij tegelijkertijd de immer beschaafde butler Alphons. De diensten die Alphons Uw Butler verleent, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, arrogante, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor Uw Gastheer, Uw Ceremoniemeester, Uw Butler!

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten