Terug

Lois Lane - Biografie

Reeds op achttienjarige leeftijd richt Monique Klemann met haar vriend Tijn Touber de band Loïs Lane op. Geïnspireerd door haar idolen Aretha Franklin en The Supremes ontwikkelt zij een soulvol stemgeluid dat de stevige muziek van de band ideaal aanvult.

Nu Lois Lane boeken bij Eastside Bookings & Artists

Bekend van het album ‘Fortune Fairytales’ met hits als ‘Break it Up’ en album ‘Fireflight’ met de hit ‘Tonight’ heeft Loïs Lane een plaats in de Hollandse popscène verworven. In het kader van de Marlboro-Flashbacktour heeft Loïs Lane haar repertiore in de jaren ‘90 op een succesvolle wijze uitgebreid met een serie Abba-optredens Dit werd zo’n groot succes dat de vraag naar Loïs Lane goes ABBA tot op de dag van vandaag groot is.

In 2005 wordt ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Loïs Lane een reeks concerten gegeven. Vanaf het eerste concert in januari is de tour ‘20 jaar Loïs Lane’ een succes. De trouwe fans zijn Monique en Suzanne nog niet vergeten. Bij het zien en horen van de show met zowel oude als nieuwe songs, blijkt dat Loïs Lane haar glans nog niet verloren heeft.

Loïs Lane treedt nog veelvuldig op met de band. Dat Monique en Suzanne een enorme liefde en passie voor muziek hebben mag duidelijk zijn De zusjes Klemann hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt, ondanks de mogelijkheden om een grote commerciële act te worden. Dat is de reden dat ze na bijna 25 jaar nog steeds muziek maken. We mogen trots zijn op deze band die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit.

 

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten