Terug

Renate Verbaan - Biografie

Op 27 oktober 1979 zag zij het oogverblindende levenslicht in Rotterdam. Die datum maakt haar een eigenwijze en ongeduldige Schorpioen die op geheel eigen wijze door het leven hobbelt.

Nu Renate Verbaan boeken bij Eastside Bookings & Artists

In 2004 hield TMF een auditie voor een nieuwe vj. Renate Verbaan was toentertijd model en had geen ervaring met presenteren. Zij deed hieraan aan mee en eindigde bij de beste drie. Tijdens de TMF Awards 2004 werd zij door het publiek gekozen tot de beste van de drie. Programma's die zij op TMF presenteerde zijn ondere andere Play en Re;Action.

Op vrijdag 1 april 2005 presenteerde ze voor het eerst de TMF Awards, samen met Marco Borsato en Ali B. Verbaans laatste optreden bij TMF was de presentatie van de TMF Awards 2006 op vrijdag 13 oktober. In oktober 2006 is ze overgestapt naar RTL 5 om één van de gezichten van het reisprogramma RTL Travel's Hotlist te worden. Ook is ze een van de presentatoren van een Nederlandstalige versie van Beauty & de Nerd. Begin 2007 presenteert Renate het programma Revenge of the Nerds, een spin-off van Beauty & de Nerd waarin de tweeling Arjan en Erik Snippe gaan proberen "echte mannen" te worden. 

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten