Terug

Georgina Verbaan - Biografie

Doorgebroken in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Nu Georgina Verbaan boeken bij Eastside Bookings & Artists

Georgina Verbaan is vanaf haar 16e jaar werkzaam in het televisievak. Na kleine rolletjes in de Tros-serie Consult en de RTL4 komedie Kees & Co kwam in 1997 voor Georgina de grote doorbraak met de rol van Hedwig Harmsen in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2000 verliet Georgina Goede Tijden, Slechte Tijden. Vervolgens speelde zij onder andere in de televisieserieserie Hertenkamp, het toneelstuk Oogverblindend en de musical De Geest Van Laat Maar Waaien. In 2001 speelde Georgina de rol van Rayna in de politieserie Dok 12.

Georgina is de afgelopen jaren gecast voor diverse rollen in films. Zij speelde onder andere in Enigma 7, Costa, Volle Maan, Adrenaline, Amazones, Joyride en Erik Of Het Klein Insectenboek. Ze was te zien in de telefilm Pista!

Los van haar activiteiten voor de camera zet ze zich fanatiek in voor een aantal goede doelen. Eén van haar persoonlijke doelen is om een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van dieren. Daarnaast heeft Georgina een aantal singels opgenomen waaronder Ritmo, Yo Queiro Baillar en Denis. In 1998 werd Georgina Verbaan genomineerd voor een Academy in de categorie Beste Actrice Soap.

Tevens heeft Georgina haar kwaliteiten laten zien bij  het programma 'Wie is de Mol'.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten