Terug

DJ Martin Pieters - Biografie

Martin Pieters...

Nu DJ Martin Pieters boeken bij Eastside Bookings & Artists

Halverwege de jaren 80 ontdekte hij het fenomeen ‘mixen’. Met name door mixlegendes als Ben Liebrand en Ferry Maat. Martin besteedde uren, eigenlijk hele dagen met het beluisteren van hun werk. Toch zou het een decennium duren voordat hij zelf een poging zou gaan wagen. Martin Pieters nam plaats achter de mengtafel en produceerde de eerste powermix. En met succes! Het zou niet lang duren voordat de eerste powermixen werden uitgezonden op het toenmalige Kemperland FM.

Het is de opmaat voor meer radiowerk
Op een zaterdag in 1997 zendt Rick van Velthuysen één van de Powermixen uit op radio 538. Vanaf dat moment gaat het snel. Ook Veronica FM toont interesse. Voor dit station maakt Martin een mix van een uur met louter hits uit de jaren 80. Dat sloeg aan.

Radio 3
meldt zich als derde landelijk radiostation. De eerste Prepartymix ontstaat naar aanleiding van het programma ‘Dier Op 3’, ook wel bekend als de ‘preparty’. De Prepartymix is momenteel een maandelijks terugkerend item in ‘The Ministry of Beats’ dat iedere zaterdagavond van 19.00 – 23.00 op 3 FM wordt uitgezonden.

Ook Yorin FM
onderkent het talent van Martin Pieters. Hij gaat voor hen de Hitmix maken. Dit acht uur durend mixspektakel is tijdenlang het best beluisterde programma van Yorin FM.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten