Terug

Boom Chicago - Biografie

Boom Chicago is één van de meest succesvolle comedygezelschappen van dit moment. De shows zijn al jaren druk bezocht en de stijl van interactief improvisatietheater is uniek in Nederland.

Nu Boom Chicago boeken bij Eastside Bookings & Artists

Boom Chicago is de vaste bespeler van het Leidseplein Theater, een historische lokatie in hartje Amsterdam met zo’n 270 zitplaatsen, hoogstaande technische faciliteiten en een professionele keuken en bar. Met 500 voorstellingen per jaar viert Boom Chicago dit jaar het 10 jarig bestaan. Sinds de start in 1993 is Boom Chicago dan ook een bloeiende organisatie geworden.

 

Boom Chicago is daarnaast één van de meest toonaangevende theatergezelschappen in Nederland op het gebied van op maat gemaakte programma’s voor bedrijven en evenementen. Naast de voorstellingen in het Leidseplein theater, verzorgt Boom Chicago zo’n 200 speciale optredens per jaar voor uiteenlopende gelegenheden. Thema’s van de bijeenkomst, nieuwe produkten, de laatste ontwikkelingen in de branche, plannen voor het komende jaar of de successen van een afgesloten jaar zijn voorbeelden die in de optredens verwerkt worden.  Het is Boom Chicago’s streven om een show te maken die alleen dat publiek op dat moment laat lachen, zodat het evenement lang bij zal blijven.

 

Ook Boom Chicago’s improvisatieprogramma’s worden veelvuldig ingezet door bedrijven als middel voor teambuilding, het verbeteren van presentatietechnieken, het stimuleren van creativiteit of het omgaan met veranderingen. Bij improvisatietheater gaat het immers om de samenwerking met elkaar op het podium, met veel energie, plezier, zelfvertrouwen én  vertrouwen in elkaar nieuwe ideeën bedenken en aanpakken.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten