Terug

Baronessen - Klassiek - Biografie

De drie Baronessen van de Delicatessen zijn een eigentijdse vertaling en levend bewijs van deze overheersende weldaad. Zij verwelkomen uw gasten in deze sfeer en maken hen wegwijs in de verwarrende kunst van het adellijk zijn.‘Noblesse Oblige’ een begrip dat te pas en te onpas zal worden misbruikt!.

Nu Baronessen - Klassiek boeken bij Eastside Bookings & Artists

Drie Klassieke Baronessen

Stelt u zich voor; een broeierige en decadente sfeer vol overvloed, waar luxueuze poederdozen, duimendik fluweel, schitterende juwelen, overheersend parfum en een scala aan tres chique en etiquette de boventoon voeren. Uw gasten kunnen weer in deze tijd terugstappen alsof zij meespelen in een setting van weleer, alwaar intriges het hof op stelten zetten en de edelen het voor het zeggen hadden. De drie Baronessen van de Delicatessen zijn een eigentijdse vertaling en levend bewijs van deze overheersende weldaad. Zij verwelkomen uw gasten in deze sfeer en maken hen wegwijs in de verwarrende kunst van het adellijk zijn.‘Noblesse Oblige’ een begrip dat te pas en te onpas zal worden misbruikt!.

Wij stellen aan u voor:
De kunstzinnige spreekstalmeesteres Mona Lisa d’Eos du Croy geeft haar artistieke kijk op een uitzinnige wijze gestalte. De correcte en klassiek geschoolde stem Decolleté de Chanel No. 6 weet alles volgens etiquette in winstgevende banen te leiden. De amoureuze ballerina Amoralia van Hengstenheuvel tot Hemelsdal is daarentegen alleen uit op mannelijk schoon, welke zij op een naïeve doch verleidelijke wijze in een dans weet te kneden. Deze drie adellijke dames zijn innemend, opvallend en karaktervol. Ze wenden gedurende de avond al hun charmes aan om de meest edele persoon tussen uw gasten te ontdekken, bij te schaven of zonodig gewoonweg volledig te creëren. De drie Baronessen van de Delicatessen zijn ongetwijfeld de opmerkelijkste aanwinst voor uw evenement. Laat oude tijden herleven in een pittige omlijsting, laat een stoffige imago polijsten en geef deze adellijke dames de vrije hand, want geef toe: zij zijn waarlijk encroyable!

De Klassieke Baronessen kunnen tijdens een evenement op verschillende manieren worden ingezet.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten