Terug

Baronessen - Oriëntaals - Biografie

Deze drie schitterend uitgedoste Oriëntaalse dames verwelkomen u gasten met de bekende oosterse gastvrijheid. Zij nodigen hen uit hun Tempel te betreden, waar een oase van rust op hen zal neer dalen. Neem plaats in de comfortabele kussens en reis mee op uw fantasie naar de plek waar 1001 nachten versmelten tot een onvergetelijke avond.

Nu Baronessen - Oriëntaals boeken bij Eastside Bookings & Artists

Beleef de oosterse wereld met lichaam en geest, prikkel uw zintuigen in Oriëntaalse sferen. Laat u bedwelmen door de reuk van musk en parfum, verdwaal in een dichte mist van wierook en nevel, laat het ritme van dans en rinkelende sieraden de magische stilten verbreken en proef de delicatessen van de oosterse keuken.
Gedurende de avond kunt u uw handen laten opfrissen en parfumeren en uw aura laten reinigen met wierook. Onder geconcentreerde aandacht ontvangt u een ontspannende handmassage of henna tattoo die u energie laat stromen en uw eigen bron van creativiteit zal stimuleren. Een ontmoeting met deze Oriëntaalse dames maakt van uw bijzondere avond een warme blijvende herinnering.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten