Terug

Accordeonist Jaap en gitarist Paul - Biografie

Mobiele troubadour act met accordeon muziek en zang

Nu Accordeonist Jaap en gitarist Paul boeken bij Eastside Bookings & Artists

Accordeonist Jaap verzorgt gezellige mobiele accordeon muziek en zingt daarbij als ware troubadour. Jaap is een veelzijdig musicus en van origine conservatorium geschoold pianist. Met zijn mobiele act als accordeonist / troubadour speelt hij bekende en minder bekende Hollandse zeemansliederen, Franse chansons en musettes, Ierse liedjes, balkanmelodieën en herkenbare klassiekers uit de popmuziek. Ook brengt deze mobiele accordeonist smartlappen en popliedjes ten gehore. Als troubadour loopt hij langs de gasten met leuke muziek voor elk wat wils.

Als troubadour met accordeon door het publiek

Op een feest of evenement stapt accordeonist Jaap af op een kleine (of grote) groep mensen en zingt en speelt een (meezing-) lied om daarna als troubadour door te trekken naar een volgende groep, alwaar weer een ander lied kan gaan klinken. Zo ontstaat er gauw, al pratend en zingend, een gezellige ontspannen sfeer waarin aan iedere muzikale wens zoveel mogelijk tegemoet wordt gekomen. Voor deze gelegenheid komt Jaap met mede-troubadour op gitaar als mobiele duo act!

Koninklijk debuut
Op 29 februari 2008 speelde Jaap voor H.M. Koningin Beatrix. Na enige selectie-procedures is het Koninklijk Huis met Jaap in zee gegaan om een aantal liederen ten gehore te brengen. Jaap vindt het erg leuk en eervol. Troubadour Jaap is hofleverancier!  

 

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten