Terug

Hans van Breukelen - Biografie

Hans van Breukelen is op zoek gegaan naar die succesfactoren. Zijn conclusies weet hij te vertalen naar personen en organisaties. Vanuit dit uitdagend perspectief laat hij mensen zien, horen en voelen wat nodig is om succesvol te kunnen zijn. Zijn ervaringen als onderwijzer, sportman, adviseur en vooral als mens deelt hij op verrassende, humorvolle en interactieve wijze met zijn gehoor.

Nu Hans van Breukelen boeken bij Eastside Bookings & Artists

. Hij geeft advies bij reorganisaties, met name op het gebied van personeel en organisatie. Instellingsmanagement, houding en gedrag zijn vaak bepalend voor het succes en daar legt Hans de nadruk op. Ook verzorgt hij workshops, opleidingen en trainingen en treedt op als dagvoorzitter. Steeds vaker zien opdrachtgevers Hans als inspirator en `bruggenbouwer’.

Hans van Breukelen heeft als keeper in succesvolle topteams gespeeld. Maar het lukte niet altijd om het beoogde doel te bereiken. Wat waren de redenen van succes en van falen? Hoe ga je daar als individu mee om en wat zijn de effecten op het team? Hoe hou je een team scherp om iedere keer maar weer het gestelde resultaat te behalen? Wat is de rol van de coach daarin? Welke succesfactoren zijn er nodig om tot een winnend team te komen? Bestaat het geheim van succes?

De ex-international toont in zijn op maat gesneden verhaal aan, dat iedere organisatie vergelijkbaar is met een voetbalteam. Ook daar heb je mensen met uiteenlopende kwaliteiten die samen tot scoren dienen te komen. Hij wijst vanuit een uitdagend perspectief aan leidinggevenden en medewerkers op de noodzaak van samenwerken en het plezier en de voldoening die daarmee gepaard gaan. Hij weet zijn ervaringen uit de sport op een perfecte wijze te reflecteren op het bedrijfsleven.

Hans van Breukelen is een 'ervaringsman'. Met ondersteuning van literatuur en deskundigen op het gebied van veranderingsmanagement heeft hij een visie ontwikkeld, die meer uit mensen weet te halen.

Het geheim van succes!?

Liggen aan succes een aantal factoren ten grondslag of komt het toevallig tot stand? Uit onderzoek blijkt, dat succesvolle mensen andere beslissingen in hun leven nemen dan personen met even veel talent. Goed functionerende bedrijven pakken zaken anders aan dan tobbende organisaties. De ervaring leert, dat de rol van de manager vaak doorslaggevend is bij het halen van het gewenste resultaat.

 

 

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten