Terug

Charles Groenhuijsen - Biografie

Charles Groenhuijsen is een veel gevraagde spreker en voorzitter. Hij bestrijkt in het Nederlands en Engels een breed scala aan onderwerpen ontleend aan zijn 33 jaar in de journalistiek en natuurlijk aan zijn boeken over VS en Nederland.

Nu Charles Groenhuijsen boeken bij Eastside Bookings & Artists

Met zijn opdrachtgevers werkt Groenhuijsen inhoudelijk aan een passend concept voor een inspirerende en uitdagende speech. De ene keer voor een exclusief gezelschap van 15 corporate managers, een andere keer voor een theaterzaal vol vermogende particulieren, beginnende ondernemers of klanten van een grote bank.
Hij is een veel gevraagde gast op scholen, in boekwinkels en bibliotheken waar hij over zijn boeken vertelt en graag in discussie gaat met zijn publiek.

Onderwerpen die Charles Groenhuijsen recent behandelde:

- Verschillen tussen Nederland en de VS (zakendoen, cultureel, onderwijs, economie, politiek), globalisering, arbeidsmarkt (nationaal en internationaal), George Bush en de Irak-oorlog,

- Als dagvoorzitter heeft Groenhuijsen ook zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld:
marketing en sales,  internationaal betalingsverkeer, multinationale investeringen, de veranderingen op de Nederlandse huizen- en hypotheekmarkt, diversity in personeelsbeleid, internationaal voetbal, beveiliging internationaal transport, de uitdagingen van Internet, verzekeringen en tussenpersonen, VOIP-telefonie, internet-bankieren, provinciaal economiebeleid.

Charles geeft ook gastcolleges, bijvoorbeeld op Nijenrode, congressen en spreekbeurten voor ING, Rabo, ABN/AMRO, Fortis, Allianz Verzekeringen, KPMG, Gezondheidscentra Den Haag, Kamer van Koophandel, IMF-Washington

 

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten