Terug

Bridget Maasland - Biografie

Warme persoonlijkheid met lef een intelligentie!

Nu Bridget Maasland boeken bij Eastside Bookings & Artists

1974 - Bridget Maasland wordt geboren op 9 november 1974 in Den Haag. Dankzij het visagiewerk van haar moeder staat Brid als kleuter al model voor diverse tijdschriften en loopt mee in verschillende modeshows.

1980 - Bridget maakt op 6-jarige leeftijd haar televisiedebuut in een reclamefilmpje voor Snoep Verstandig, Eet een Appel en een jaar later doet ze mee in de serie Mensen zoals jij en ik met Kees Brusse in de hoofdrol en schitterd ze in een Socutera-film voor het Astma fonds.

1989 - Bridget werkt als professioneel fotomodel in binnen- en buitenland met name in het spaanse Barcelona en is ook regelmatig op de catwalk te bewonderen. Maar de televisiewereld blijft haar wel boeien.

1993 - Bridget opent haar eigen lingeriewinkel in Den Haag en wordt danseres en assistente in Hans Kraaij's spelprogramma Man-O-Man van Veronica.

1995 - Bridget gaat werken bij muziekzender The Music Factory, als VJ en presentatrice. Ze vertrok als laatste van de presentatoren van het eerste uur bij TMF.

1997 - Bridget vormt samen met Silvana Simons, Isabel Brinkman en Fabienne de Vries de meidengroep The Magnificent Four, ze brengen samen één single uit 'Get Close To You'.

2000 - Bridget maakt de overstap naar de publieke jongerenomroep BNN. Daar maakt en presenteert zij programma\'s als Lijst 0, Een Beetje Bridget, BNN @ Work, Neuken doe je zo!, Nationale IQ test, The Bridget Triangle, Wie zijn wij, Robot Wars, BNN presenteert AVRO's Sterrenslag en Katja vs. Bridget.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten