Terug

Baronessen - Business Class - Biografie

De baronessen der bureaucratie...

Nu Baronessen - Business Class boeken bij Eastside Bookings & Artists

Wij stellen u voor, on-line vanuit het kantoor, de dames der bureaucratie;

BARO METRIA;

onze tiepmiep. Kampioen blindtypen in steno. Professie; stress de baas.

BARO MOBELLIA;

onze mobiele brigade van het noodboek. Het luisterend oor voor zakelijke- en privé-problemen. Professie: Eerste hulp bij bedrijfsongevallen en uw personal coach.

BARO VALUTIA;

onze calculator. Zij rekent alles voor, en is de betweter van ons kantoor. Professie: Adviseur beursaandelen en kick-offs.

Zie hier, BARONESSEN BUSINESS CLASS, drie ladyspeakers uit het commerciële circuit met een theatrale knipoog naar het zakenleven.

Deze dames die van timemanagement weten, verzorgen niet alleen het dagvoorzitterschap volledig op maat en afspraak, maar hebben ook expertise op het gebied van security controle. Als bodyguards pur-sang, bieden zij royaal ruimte voor veilig netwerken tijdens het lobbyenwaarbij niet wordt nagelaten ook de neus in andermans zaken te steken. Nationaal of internationaal,de vertaalslag is duidelijk!

Als presentator en discussieleider kondigen ze af en aan. Ze kennen de draagkracht van het gesproken woord en het grote belang van het afstemmen met zang. Zakelijke breaks of pauzes kunnen naar behoeven worden opgeluisterd door de Baronessen met een muzikaal Jazz intermezzo.

Gedurende het optreden komen zij op verschillende momenten aan u voorbij. Bij de entree; security en begeleiden van de gasten. Tijdens seminar / lunchmomenten, verzorgen zij de aan- en afkondigingen van alle activiteiten, placeren de gasten op eigenzinnige wijze. Tijdens borrelmomenten: muzikaal Jazz intermezzo eventueel te boeken met pianist. Afsluiting van de dag: uitdelen van give aways / documentatie.

Deze organisatietalenten laten zich graag gelden tijdens zakelijke seminars, productpresentaties en business to business events. Ze maken uw evenement onvergetelijk, de aandelen stijgen en u krijgt weer ruimte in uw beurs.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten