Terug

Hot Black Stuff - Biografie

THE SHOW...

Hot Black Stuff: The Hottest Soul Of The Seventies!

Nu Hot Black Stuff boeken bij Eastside Bookings & Artists

In de afgelopen vijf jaar heeft Hot Black Stuff het publiek door heel Europa verrast met hun opzwepende optredens, dynamische persoonlijkheden en kenmerkende zangstijl. Zij traden op met en naast sterren als Marco Borsato, Ruth Jacott, Karin Bloemen, Edsilia en Gordon.

In het Nationaal Songfestival 2004 kreeg Hot Black Stuff ook goede kritieken van de vakjury. Cornald Maas (voorzitter): "Vakkundig en professioneel en dynamisch. De jaren 70 herleven!" Cor bakker: "Het is vooral feest en sfeer en dat doen jullie geweldig. Als er een feest is dan bel ik júllie!" Ruth Jacott: "Ik vind het geweldig om naar te kijken. Het is één groot feest! En ik heb ook meteen de neiging om mee te doen. Ik wil meteen van m'n stoel af! Ik vind de performance geweldig en ik vind de meiden er prachtig bij!"

Onstaan van Hot Black Stuff

Hot Black Stuff bestaat uit Rich en Omar uit de Verenigde Staten en Ivan, die geboren is op Curaçao. Voor ze elkaar troffen had ieder van hen afzonderlijk al veel ervaring met de verschillende facetten van de muziek- en amusementsindustrie.

Hun succes bracht Hot Black Stuff tot zover naar Duitsland, Belgie en Portugal en daar willen ze het niet bij laten.

HOT BLACK STUFF is een sensationele, sexy show met ‘The Hottest Sounds Of The Seventies’. Tophits van onder andere Donna Summer en The Jacksons worden vertolkt door een ijzersterke groep talentvolle en ervaren zangers en dansers.

Deze groep wordt aangevoerd door het opwindende zangtrio n-DURE © en aangevuld met de virtuoze zangeres DISCO DIVA DIVINE en de ongelofelijk sexy danseressen THE BAD GRLZ !

HOT BLACK STUFF is een show van dertig minuten, de eventuele toegift van ruim vier minuten niet meegerekend. Hierin zijn sterke zang en dynamische dans gecombineerd met herkenbare nummers en verrassende wendingen. Daardoor bent u verzekerd van een super swingende show.

HOT BLACK STUFF is in principe een ‘tape-act ’, maar de artiesten kunnen ook worden begeleid door een band of orkest. Daarmee is deze show perfect als basis voor uw complete avond met entertainment van hoog niveau of wellicht in een kortere versie als onderdeel van het totale programma van uw evenement.Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten