Terug

Frontline Showband - Biografie

Een 6 koppige band inclusief zangeres vormen samen de Top-40/100 en begeleidingsband The Frontline Showband.

Het is ook mogelijk om de Frontline Showband te vergroten met blazers tot de Frontline Showband XXL: Een 9 koppige band inclusief zangeres.

Nu Frontline Showband boeken bij Eastside Bookings & Artists

Deze professionele band is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de meest gevraagde orkesten. The Frontline Showband zorgt op ieder feest of evenement voor de juiste muzikale invulling, waarbij de individuele wensen van de klant hoog in het vaandel staan.

The Frontline Showband vertolkt op originele wijze diverse muziekstijlen, zoals bij binnenkomst van de gasten; easy-listening “unplugged” en verder op de avond hedendaagse hits afgewisseld met discohits uit de 70er jaren, sixties, rock ’n roll, etc. Uiteraard ontbreekt ook, indien gewenst, de nodige feestelijke muziek niet, dus voor ieder wat wils.

Om de avond muzikaal nog completer in te vullen, kunt u The Frontline Showband XXL bezetting boeken. De band zal dan worden uitgebreid met een 3 koppige blazerssectie, bestaande uit trompettist, saxofonist en trombonist.

It’s Showtime!!

Niet voor niets staat er "Showband" achter de naam "Frontline". Tijdens optredens verzorgt de band een aantal showblokken in verschillende thema´s, die ervoor zorgen dat het publiek zeker niet op hun stoel zal blijven zitten. Met de nodige aankleding neemt de "Frontline Showband" u onder andere mee naar de sferen van de "unplugged-muziek", hits uit de film "Grease" en "The Blues Brothers". Laat u meevoeren naar de wereld van de Zuid-Amerikaanse muziek met een temperamentvolle Latin-set. Het allround karakter van de groep wordt gecompleteerd door hits van toen en nu. Al met al een echte allround showband. Naast een perfecte muzikale invulling streeft de band naar een ongedwongen sfeer middels o.a. komische interacties met het publiek. Niet in de laatste plaats wordt het optreden van deze grandioze band ondersteund door professioneel geluid en een fantastische lichtshow.

Artiestenbegeleiding

Ook veel Nederlandse topartiesten maken regelmatig en graag gebruik van “ The Frontline Showband”, als het gaat om muzikale begeleiding tijdens theatertournees en optredens in het land op de meest uiteenlopende feesten. Dus wanneer u artiesten uitnodigt om op uw evenement of feest op te treden, zullen deze zich graag door “The Frontline Showband” LIVE laten begeleiden.

Exclusieve artiesten

Alle Genres

Best bezochte artiesten